Iklan

Wednesday, 29 January 2014

U MOBILE TETAP KEJI!

U Mobile memang keji! Dah berminggu-minggu line internet kat rumah aku ni macam siput babi tengah bunting. Kalau dah line slow2 macam ni memang aku malaslah nak update blog. Nak update guna Ipad, tak best kalau nak buat entry berjela2. 

Masa aku tengah buat post ni pun line masih slow. Boleh pula diaorang bagi alasan sebab ramai pengguna U Mobile kat area sini....#&*@ betul! Kalau macam tu, better kau hadkan pengguna untuk setiap kawasan, contohnya Taman A cuma 20 orang je boleh register U Mobile, Taman B pun cuma 20 orang je...boleh? Sebab kami bayar kot tiap2 bulan. Line laju ke line lembab macam sekarang yang langsung apa pun tak boleh buat, kami tetap bayar jumlah yang sama ok!

Sepekara lagi, asal aku duduk je kat meja ni nak buat kerja, start la bahu dan tengkuk aku lenguh2...so, makin malaslah aku nak duduk sini lama2 tapi alang2 aku dah duduk ni akan aku up seberapa banyak post yang boleh.

Sekian!

No comments:

Post a Comment

Apa pendapat anda?

CORETAN YANG LALU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...